_MG_5059

Kennismaken met Jong Nederland Enter kan op verschillende manieren.

Regelmatig organiseren we kampen die ook voor niet-leden bedoeld zijn (bijvoorbeeld het ‘Wie is de Mol?’ kamp in ’13). Tijdens een dergelijk kamp krijg je een goede indruk van de activiteiten die ook tijdens groepsavonden aanbod komen.

Het jaarlijkse Paasfestijn nodigt jong en oud uit voor een actieve middag bij de blokhut, waarbij het eiervolleybal centraal staat. Tijdens het festijn is er altijd een stand aanwezig met informatie over onze vereniging en inschrijfformulieren.

Aan het begin van het schooljaar gaan de kennismakingsweken van start. Tijdens deze weken is het bij iedere groep mogelijk om vrijblijvend en gratis 3 groepsavonden mee te draaien. Op deze manier krijg je een goed beeld van de groep en alles wat Jong Nederland Enter te bieden heeft. Gedurende deze weken staat ook een activiteitendag voor de basisscholen gepland.

Uiteraard is het ook de rest van het jaar mogelijk langs te komen tijdens groepsavonden. Neem hiervoor contact op met de contactpersoon van de betreffende groep of neem contact op via info@jongnederlandenter.nl

Je ziet: er zijn vele manieren om kennis met ons te komen maken. Wij heten je hoe dan ook graag van harte welkom binnen onze vereniging!

Reacties