De kranten staan er helaas vol van en op televisie gaat het over weinig anders: moord en doodslag. Tijdens ons zomerkamp wordt ieder team meegesleurd in een bloedstollend moordverhaal. Aan de hand van aanwijzingen die worden verdiend met het uitvoeren van opdrachten proberen jullie samen de moordzaak op te lossen.

De moordzaak


Ieder team raakt tijdens de week verzeild in een groot moorddrama. Aanwijzingen zijn er genoeg, maar hoe leg je alle puzzelstukjes op de juiste plek? Op het terrein staat een lab tent waar je al je informatie verzameld. Met slimme technieken zoals DNA-sporenonderzoek kom je een heel eind, maar het lukt alleen als je goed samenwerkt!

Het Zesde Zintuig


Sommige mensen voelen dingen aan. Die personen weten dingen eerder dan anderen. Naast zien,horen, ruiken, proeven en voelen hebben zij een extra zintuig. In het SBS televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’ werden paragnosten ingezet bij het oplossen van moorden. In ieder speurteam bevindt zich tijdens het kamp dan ook een Zesde Zintuig! Deze persoon weet meer van de moord dan de andere deelnemers en houdt bewust informatie achter. Weet jij het Zesde Zintuig te ontmaskeren? Aan het eind van iedere dag breng jij je stem uit op de meeste verdachte persoon in je team.

Drie winnaars


Aan het eind van het kamp zijn er op vier onderdelen winnaars:

  • Het team dat de moord als eerste weet op te lossen.
  • Het team met de meeste punten (die verdiend worden met de opdrachten).
  • De persoon in ieder team die het Zesde Zintuig weet te ontmaskeren.
  • Het Zesde Zintuig dat het spel het beste speelt en niet wordt ontmaskerd.

Bij iedere winnaar hoort natuurlijk een mooie prijs (én eeuwige roem).

 

Logo

Reacties