Over Jong Nederland Enter


Wij zijn een jeugdvereniging die wekelijkse groepsavonden verzorgt voor kinderen uit Enter en de directe omgeving. Iedere leeftijdscategorie heeft een eigen avond met programma’s op maat. Jaarlijks wordt het schooljaar afgesloten met een groot zomerkamp.  De junioren (groep 7 t/m de brugklas) kamperen in teams in eigen tenten, waarbij door de kinderen zélf wordt gekookt. Tijdens het kamp staat een thema centraal waarbinnen alle activiteiten vallen. De teams strijden zo om de kamptitel. Zowel de groepsavonden als de kampen worden door een enthousiaste groep vrijwilligers georganiseerd.

Kosten


Jong Nederland Enter probeert het kampgeld zo laag mogelijk te houden. De totale kosten, inclusief alle activiteiten en maaltijden, bedragen 75 euro. Leden van Jong Nederland Enter dragen via hun contributie al bij aan het zomerkamp en betalen daarom 55 euro. De betaling van het kamp dient zo snel mogelijk na opgave te worden voldaan bij de leiding in de blokhut aan de Rondweg tijdens de groepsavond (van 19.00 tot 21.00 uur is de leiding aanwezig).

Aanmelding


Via het digitale formulier op deze website kunt u uw kind(eren) aanmelden. Het is belangrijk om alle velden zo volledig mogelijk in te vullen. Na aanmelding ontvangt u een kampboekje met alle informatie (paklijst, belangrijke telefoonnummers etc.).

Kennismaking voor niet-leden en hun ouders


Wij vinden het erg belangrijk om voorafgaand aan het kamp kennis te maken met de kinderen en hun ouders. Na aanmelding nodigen we jullie daarom uit op onze groepsavond op woensdag 24 juni a.s. om 19.00 uur in de blokhut aan de Rondweg in Enter. Tevens zullen de teams tijdens deze avond worden ingedeeld.

Neem contact op met ons


Uiteraard kunt u voor alle vragen bij ons terecht. Wekelijks zijn wij op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de blokhut aan de Rondweg in Enter aanwezig. Telefonisch kunt u contact opnemen met Steven Rolefes (0631530658) of een e-mail sturen naar info@jongnederlandenter.nl.

[powr-image-slider label=”Enter a Label”]

Reacties