Jong Nederland Enter (voorheen Scouting, verkenners, welpen of Katholieke Meisjes Gilde) bestond op 21 april 2016 50 jaar!

We organiseren op zaterdagavond 2 september 2017 vanaf 20.00 uur een grootse reünie voor alle (oud)leiding en aanhang. Het wordt een reünie om herinneringen op te halen en verhalen uit te wisselen om zo samen terug te kijken op de mooie jaren als leiding van Scouting / KMG / Jong Nederland Enter. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje, een drankje en muziek.

Jullie komen toch ook? Geef je dan snel op vóór 30 juni 2017. Opgeven kan door een mail te sturen naar jongnederlandenter@online.nl.

Weet je nog iemand die leiding is geweest van onze vereniging en niet mag ontbreken op deze avond? Mail ons dan even de naam van de tijdgenoot en het adres, zodat we hem of haar ook een uitnodiging kunnen sturen. We hebben helaas niet alle adressen kunnen achterhalen.

Heb je nog leuk foto- of filmmateriaal van jouw tijd bij Scouting / KMG / Jong Nederland Enter? Geef ons dat even door, dan kunnen we dat laten zien tijdens de feestavond.

Tot ziens op de reünie!

Jubileum commissie Jong Nederland Enter

50 jaar Jong Nederland Enter: Grootse reünie

Reacties